Ako ste začínali s TCE ?

Ako ste začínali s TCE ?

Příspěvekod DaishiSK » 02.07.2008 18:12:12

No ja som sa náhodu dozvedel o TC:E buď z root-u alebo abclinuxu - to už fakt neviem ale povedal som si že to vyzerá dobre tak večer skúsim, inštalácia išla vcelku hladko až na to že som nemal správne nainštalovaný patch 0.49b takže som sa nemohol nikam pripojiť (vďaka tvorcom "inštalátora") no a keď som ho tam konečne dostal a hru spustil tak všade okolo mňa boli ozbrojenci v čiernom (Northport) čo ma chcú určite zabiť tak som sa rozhodol že ich predbehnem a dostanem ja ich - skončilo to pekným kickom na x min za TK takže som nakoniec pochopil že to asi boli moji. No ešte ma napadá jedna "príhoda" čo si pamätám z prvého dňa hrania keď som bol na mape Northport v sklade hore na "moste" a napral som polovicu zásobníka do enemy, pričom sa on potom na mňa zle pozrel a dal ma jednou peknou dávkou (on bol v "akcii" a pozeral dole takže to bol pekný statický ciel a o mne nemal ani páru) - to som hľadal chybu v sebe :)

stručná verzia: moja prvá mapa bola Northport, prvý kill bol MultiTK, 100% to bolo BC, na 99% to bolo na SZ a začal som niekedy 3-4/2007
DaishiSK
Site Admin

Re: Ako ste začínali s TCE ?

Příspěvekod speeDy. » 02.07.2008 18:16:27

me ktomu pridel kamarad [ImP]Swoby pred 3mi roky no nejak se mi to zalibilo a tak tu este sem ;) i kdyz hraju jenom vecer fw ale sem tu furt ;p
speeDy.

Zpět na Diskusia o hre